Cariera de avocat

Principalele realizări

Începând cu 1995 am lansat și dezvoltat, împreună cu asociaţii mei de la acea dată, două dintre cele mai reputate societăţi de avocați de pe piaţa românească, ”Racoţi Predoiu” (1995-2006) și ulterior ”Zamfirescu Racoţi Predoiu” (2007), pe care le-am condus ca asociat coordonator.

În 2007 am fost listat de către cataloagele Internaţionale ”Chambers”, ”Chambers Global” și ”Legal 500” drept unul dintre cei mai experimentați avocaţi (”Leading Attorney”) în drept societar, fuziuni și achiziţii din România.

În prezent sunt membru fondator al Stoian Predoiu, societate de avocați.

Stoian Predoiu reprezintă clienţi instituţionali și persoane fizice în peste 1500 de litigii, acoperind toate tipurile de proceduri în varii domenii ale dreptului, cum ar fi civil, comercial, administrativ, fiscal, reorganizare judiciară și insolvenţă, penal comercial, penal, proceduri de azil și extrădare pasivă.

Societatea gestionează un portofoliu substanţial de litigii bancare și comerciale la toate nivelurile de jurisdicţie în toate Curţile de Apel din România ca și în faţa Înaltei Curţi de Casaţie și Justiţie, graţie unei expertize specializate și a rețelei de avocați seniori desfășurată în întreaga ţară.